Webruimte en een internetadres

U moet ruimte reserveren voor de bestanden van de website bij een hostingprovider. Het is raadzaam om een herkenbaar en makkelijk te onthouden internetadres te claimen en te laten registreren, de domeinnaam. Hiermee voorkomt u ook dat iemand anders onder uw (handels)naam het web 'opgaat'. Uw website krijgt dan een adres zoals in www.mijnnaam.nl.

Bij een domeinnaam behoren ook altijd emailadressen zoals bijvoorbeeld Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (met vóór de @ elke mogelijke variant).

Lees meer >>

U moet ruimte reserveren voor de bestanden van de website bij een hostingprovider.
webruimte
Een goed ontwerp ondersteunt doel en inhoud van de site en zorgt voor de juiste uitstraling. De 'sfeer' moet passen bij u of uw bedrijf en het moet professioneel overkomen.
Ontwerp
Een toegankelijke en goed werkende website: is goed bereikbaar en laadt snel.
toegankelijkheid
Vroeg of laat wilt u wat aanpassen: teksten bijwerken, voorbeelden van nieuwe produkten plaatsen, prijzen of tarieven veranderen.
onderhoud
Natuurlijk maakt u het bestaan van uw site wereldkundig door het adres te melden op uw visitekaartje, briefpapier, in advertenties, de telefoongids, etc.
vindbaarheid