Joomla!

Promus Webdesign maakt websites met Joomla!

Joomla! is het meest krachtige en gebruiksvriendelijke Content Management Systeem (CMS) wat momenteel beschikbaar is. Het wordt over de hele wereld gebruikt voor allerlei doeleinden: van een simpele website tot complexe bedrijfsapplicaties. Vele websites maken reeds gebruik van de kracht en eenvoud van Joomla!
Met Joomla kunt u eenvoudig uw website beheren en structureren. Maar het beste van Joomla! is nog wel dat het een "open source" oplossing is dat voor iedereen gratis toegankelijk is. De kosten zijn daarom laag en wereldwijd zijn er een keur van uitbreidingen beschikbaar waardoor uw website die functionaliteit kan krijgen die u zoekt.

Joomla! is een Content Management System (CMS) met een volledige lijst aan mogelijkheden die men in een CMS zou willen vinden. De software is bruikbaar voor zowel simpele als complexe websites. Met kleine aanpassingen kan Joomla zeer snel als motor achter uw website worden geïmplementeerd tegen een fractie van de prijs van conventionele CMS pakketten.

Joomla! heeft zich inmiddels in de praktijk als uiterst betrouwbaar, veilig en stabiel bewezen. De wereldwijde Joomla! Community werkt onafgebroken door aan steeds verdergaande ontwikkelingen en verbeteringen. De keus voor Joomla! is veelal gebaseerd op de volgende argumenten:

  • Joomla! is door iedereen te gebruiken zonder licentiekosten elke jaar;
  • Joomla! is een volledig database (MySQL) gestuurde website met gescheiden design en inhoud. Het aanpassen van het design is hierdoor relatief eenvoudig, zonder dat het invloed heeft op de inhoud van de website;
  • Joomla! maakt gebruik van een normale webbrowser om de inhoud van de website aan te passen. Wat betekent dat overal waar u over een computer met een internetverbinding kunt beschikken, u uw website kunt aanpassen;
  • Joomla! wordt continu verder door ontwikkeld en door middel van updates komen deze beschikbaar.

De voordelen van een eigen website op een rijtje:
Nieuwe website
1. Webruimte en een internetadres
Wat is er nodig?
Promus Webdesign verzorgt voor u: Webruimte en een internetadres
Wat biedt Promus?
Het kan zijn dat: uw site niet meer bij u past, niet de juiste uitstraling heeft;
Website veranderen